Het team van AddVision

Wij beschikken over een flinke portie ervaring in talloze projecten. Dankzij de kwaliteiten van onze mensen, maken we echt het verschil. Met een scherpe geest, passie voor de regio, directe lijntjes in het netwerk en een obsessie voor resultaat, gaan zij te werk. Samen weten we hoe je ambities doorvertaalt, een project organiseert, projectfinanciering vindt en de omgeving meeneemt en samenbrengt. We stoppen dus niet bij papier, dan beginnen we pas. Dat vraagt om net een stap extra. Een stap die we maar al te graag zetten. Zo zorgen we samen met de experts van onze opdrachtgevers voor krachtige impact in de regio.

Ons team

Ivo Bosman

Ivo Bosman

Projectmanager

Ik ben een gedreven en oplossingsgericht persoon die graag van betekenis wil zijn voor anderen en verbinding zoekt.

Demi

Demi Buuron- de Punder

Projectmanager

Mijn aanpak combineert strategisch inzicht met praktische uitvoering, waarbij ik waarde hecht aan open communicatie.

Marleen Cornelese

Marleen Cornelese

Projectmanager

Met een frisse blik, energie, gedrevenheid en enthousiasme ondersteun en verbind ik groepen en teams om te komen tot het gewenste resultaat.

Valesca

Valesca Lefeber

Projectmanager

Met enthousiasme, sterke communicatievaardigheden en een proactieve houding navigeer ik moeiteloos door projecten.

Mark van der Hulst

Mark van der Hulst

Projectmanager

Vanuit een hands-on en motiverende rol een team of project aansturen is waar ik goed in ben. Dingen voor elkaar krijgen, niet altijd makkelijk maar daarom zo veel leuker als je dat samen kan doen.

Maartje Meijers-Nooteboom

Maartje Meijers-Nooteboom

Projectmanager

Ik haal mijn motivatie en drive uit het opzetten, ontwikkelen en realiseren van projecten en zoek daarbij graag de eventueel benodigde (co-)financiering.

Cees-Willem Koorneef

Cees-Willem Koorneef

Projectmanager

Ik werk op een vertrouwenwekkende manier die gebaseerd is op Rotterdamse no-nonsense èn oprechte interesse in mensen en organisaties.

Edwin

Edwin Torn Broers

Projectmanager

Mijn brede ervaring heeft me geleerd hoe ik verschillende organisatieonderdelen en samenwerkingen kan leiden en vormgeven.

Joline

Joline Polderman

Projectmanager

Ik weet een juiste brug te slaan tussen creativiteit en beleid. Met een frisse flexibele kijk ga ik graag uitdagingen aan.

Matthijs Lugtenburg

Matthijs Lugtenburg

Directeur

Ik krijg energie van teamwork en samen de combinatie van strategie vormgeven én uitvoeren succesvol in de praktijk te brengen.

Joyce de Smit

Joyce de Smit

Projectmanager

Met mijn expertise op het gebied van communicatie én organisatorische skills breng ik opdrachtgevers en projecten verder.

Nienke Dekkers-Bijlsma

Nienke Dekkers-Bijlsma

Projectmanager

Met mijn enthousiasme en vasthoudendheid krijg ik het voor elkaar om projecten op te starten, verder te brengen en/of af te ronden.

Nathalie Goedhart-Leijnse

Nathalie Goedhart-Leijnse

Projectmanager

Met een positieve blik, de nodige ervaring en een hoop enthousiasme zet ik mij graag in voor projecten in het publiek private domein.

Evelien

Evelien de Schipper

Projectmanager

Samen met mijn collega’s werk ik met veel energie en zoveel mogelijk frisse ideeën op het sociaal maatschappelijke vlak.

Marit

Marit op de Beek

Talentmanager

Ik help anderen als coach, trainer en talent manager met het verkrijgen van inzicht en het nemen van initiatief.

Sara

Sara van Oeveren

Stagiair

Ik ben een gemotiveerde en georganiseerde studente Bedrijfskunde, die graag het beste in een organisatie naar boven haalt.

Raul

Raul van Quekelberghe

Junior Projectmanager

Samenwerken met anderen om gezamenlijke doelen te bereiken, geeft mij energie en voldoening. Ik ben resultaatgericht en streef ernaar om concrete successen te behalen.

Elena

Elena de Vaan

Junior Projectmanager

Met motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme zet ik mijn kennis in binnen projecten om positieve veranderingen te realiseren.

Erwin

Erwin Vogel

Projectmanager

Met mijn ervaring in marketing en communicatie creëer ik dagelijks overtuigende content voor AddVision en de projecten binnen mijn portfolio.

Hans de Waard

Hans de Waard

Projectmanager

Ik word gedreven door ontwikkeling, verbetering en vernieuwing. Met mijn enthousiaste en verbindende instelling faciliteer ik optimale samenwerking en zichtbare resultaten.

Michel Klijn

Michel Klijn

Projectmanager

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om processen te verbeteren en de manier van werken uit te dagen.

Marty de Jonge

Marty de Jonge

Projectmanager

Geef mij een omschrijving van de plaats waar je wil uitkomen, ik help je op weg, begeleid je en we komen gegarandeerd op het einddoel aan.

Inger

Inger den Boer

Junior Projectmanager

Na jaren in de collegezaal hoop ik mijn brede academische kennis in te kunnen zetten in de praktijk.

Michel Carol

Michel Carol

Projectmanager

Ik ben een echte verbinder in het publiek-private domein en ken het regionale innovatie ecosysteem als geen ander.

Martin de Klerk

Martin de Klerk

Manager New Business

Ik ben een echte ontwikkelaar en denk altijd in kansen. Mijn kracht ligt in het pakken van de regie op complexe dossiers waar anderen dat niet doen.

Ook bij AddVision werken?

Benieuwd of werken bij AddVision iets voor jou is? We maken graag kennis! Neem contact op en we plannen een bakje koffie in. 

Plan een bakje koffie in

Werken bij AddVision