Raul van Quekelberghe

Ik studeer op dit moment Bedrijfskunde op de HZ in Vlissingen, dit is een studie met vele verschillende aspecten zoals finance, marketing, human resource en organisatiekunde. Door dit brede scala aan onderwerpen leer ik veel over verschillende functies en vind ik het erg interessant om te kijken welke carrièrerichting het beste bij mij past. Ik verwacht bij Addvision veel praktijkervaring op te doen door met verschillende projecten mee te werken en hoop hier verschillende rollen in te kunnen nemen.

Achtergrond & Ervaring

In de afgelopen 2 jaar van mijn opleiding heb ik onder andere mijn Lean Six Sigma Yellow belt behaald met een 9,7. Dit tijdens een blok van procesontwerp dat gekoppeld was aan een praktijkopdracht die ging over een bottleneck in de acquisitie van een grote onderneming. Hier heb ik samen met medestudenten gewerkt aan een adviesrapport en heb ik deze mogen presenteren aan de klant. Toen ben ik erachter gekomen dat ik lean en agile werken erg interessant vind en hierin is Addvision een erg goede match!

Mijn bijbaan als customer care specialist bij Roompot zorgt ervoor dat ik met kritische blik naar vraagstukken kan kijken en niet terugdeins van tegenslagen. Door deze baan ben ik communicatief sterk en kan ik mij goed verplaatsen in de gedachten en beleving van de klant. Dit sluit goed aan op mijn studie en zorgt ervoor dat ik enthousiast word van ontwikkeling en verbetering, wat nauw samen gaat met feedback van klanten/collega’s. Ook heb ik een aantal jaar de boekhouding bijgehouden van een kleine onderneming en heb ik hiermee veel geleerd over de financiële verplichtingen van bedrijven.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie, in de stad of in de sportschool met mijn vader waar we graag kickboksen. Dit geeft mij veel energie. Ook heb ik een passie voor auto’s en rij ik elke dag met veel plezier!