Raul van Quekelberghe

Ik studeer Bedrijfskunde, een studie met verschillende aspecten zoals finance, marketing, human resource management en organisatiekunde. Door dit brede scala aan onderwerpen leer ik over verschillende vakgebieden en vind ik het interessant om de bemiddelaar te zijn in groepen met verschillende achtergronden. Na mijn meewerkstage bij AddVision van een half jaar, ben ik enthousiast om de opgedane ervaring verder toe te kunnen passen binnen nieuwe projecten!

Achtergrond & Ervaring

In de afgelopen drie jaar van mijn opleiding heb ik onder andere mijn Lean Six Sigma Yellow belt behaald. Dit deed ik tijdens een blok over procesontwerp dat gekoppeld was aan een praktijkopdracht die ging over een bottleneck in de acquisitie van een grote onderneming. Samen met medestudenten heb ik gewerkt aan een adviesrapport en heb ik deze mogen presenteren aan de klant. Toen ben ik erachter gekomen dat ik lean en agile werken erg interessant vind en hierin is Addvision een erg goede match!

Mijn ervaring als customer care specialist bij Roompot zorgt ervoor dat ik met een kritische blik naar vraagstukken kan kijken en niet terugdeins van tegenslagen. Door deze baan ben ik communicatief gegroeid en kan ik mij goed verplaatsen in de gedachten en beleving van de klant. Dit sluit goed aan op mijn studie en zorgt ervoor dat ik enthousiast word van ontwikkeling en verbetering, wat nauw samen gaat met feedback van klanten/collega’s. Ook heb ik een aantal jaar de boekhouding bijgehouden van een kleine onderneming en heb ik hiermee veel geleerd over de financiële verplichtingen van bedrijven.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie, in de stad of in de sportschool met mijn vader waar we graag kickboksen. Dit geeft mij veel energie. Ook heb ik een passie voor auto’s en rijd ik elke dag met veel plezier!