Joyce de Smit

Met mijn expertise op het gebied van communicatie én organisatorische skills breng ik opdrachtgevers en projecten verder.

 

Ik krijg energie van zaken regelen, werken aan verschillende projecten en zie altijd ruimte voor verbetering. 

 

 

Achtergrond & Ervaring

Ik heb tijdens mijn stage kennisgemaakt met de dynamische omgeving én werkwijze van AddVision, iets dat goed bij mij paste. Na mijn studie Commerciële Economie mocht ik dan ook het team komen versterken. 

De afgelopen vijf jaar heb ik bij AddVision aan tal van projecten gewerkt, vaak op het gebied van marketing en communicatie. Ik ken inmiddels de weg in alle CMS systemen, nieuwsbriefprogramma's, (content) planning tools en andere programma's. Ook weet ik hoe je een goed interview houdt, een persbericht schrijft en wat je moet posten op social media. 

 

 

Ik vind het leuk om bestaande teams te ondersteunen maar je kunt mij ook prima met een eigen missie op pad sturen. Ik pak snel nieuwe dingen op, aan één woord heb ik genoeg. Flexibel, oplossingsgericht en praktisch zijn woorden die mij het best omschrijven. Met mijn hands-on aanpak, enthousiasme en organisatorische kwaliteiten maak ik het verschil.