Mark van der Hulst

Samen met je team het allerbeste bij elkaar naar boven halen, elkaar motiveren, enthousiasmeren, aanvullen en dan samen het gewenste resultaat behalen. Daar word ik blij van.  

Vanuit een hands-on en motiverende rol een team of project aansturen is waar ik goed in ben. Dingen voor elkaar krijgen, niet altijd makkelijk maar daarom zo veel leuker als je dat samen kan doen.

Achtergrond & Ervaring

Na 15 jaar bij het Ministerie van Defensie als beroepsmilitair gewerkt te hebben gevolgd door 20 jaar te werken in de Scheeps- en jachtbouw alsmede het operationeel beheer van diverse schepen in moeilijke gebieden of met veeleisende klanten en opdrachtgevers hebben mij veel geleerd.

Mijn ervaring als COO van een onderneming, het werken met mensen ; vaak ook van verschillende nationaliteiten, contact met (internationale) overheden, verschillende stakeholders of belanghebbenden en het werken in diverse brancheorganisaties en functies in raden van bestuur hebben mij de kennis en ervaring gebracht die ik nu meeneem in een project.

Niet ieder proces is makkelijk maar door mijn verbindende manier van werken met de mensen, het belang van de organisatie altijd in ogenschouw nemend, maar door vooral ethisch en eerlijk te zijn en te blijven ben ik steeds in staat gebleken zaken tot een goed resultaat te brengen. Daar sta ik voor.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik bezoek meerdere keren per week de sportschool en ben een zeer fanatiek fietser. Fietsen in Zeeland is heerlijk en ik gebruik die momenten om soms zaken nog eens te overdenken of juist om mijn hoofd eens helemaal leeg te maken; beide opties werken goed. Ik reis graag samen met mijn vrouw en we kunnen echt genieten van goed eten dat vergezeld gaat van een goed glas.