Nienke Dekkers-Bijlsma

Met mijn enthousiasme en vasthoudendheid krijg ik het voor elkaar om projecten op te starten, verder te brengen en/of af te ronden. Ik ben hierin een betrokken en betrouwbare partner. Iemand waar je gewoon van op aan kunt.

Naar mijzelf, naar collega’s en partners waar ik mee samenwerk ben ik positief kritisch. Gedreven door nieuwsgierigheid en om anderen scherp te houden stel ik veel vragen.

 

Achtergrond & Ervaring

De provincie Zeeland heb ik, na mijn middelbare school, verlaten om te gaan studeren. Eerst heb ik de Hoge Hotelschool in Maastricht afgerond en vervolgens ben ik verhuisd naar Amsterdam voor de studie Media, Informatie en Communicatie. Daarna ben ik tien jaar werkzaam geweest voor duurzame supermarktketen Marqt. Bij die organisatie heb ik door de jaren heen gewerkt in diverse functies. Van winkelmanager in Amsterdam tot procesmanager op het hoofdkantoor. Een keten die in die periode groeide van twee naar vijftien winkels. En daarmee heb ik ervaring opgedaan bij alle processen en ontwikkelingen die horen bij (snelle) groei. De Randstad heeft een hoop te bieden, maar ook heel veel niet. Om die reden ben ik vijf jaar geleden weer teruggekomen naar Zeeland om te wonen, te werken en om te genieten van de rust en de ruimte die we hier hebben. Ik vind het belangrijk dat wat ik doe en waar ik aan werk een duurzaam karakter heeft en bijdraagt aan een maatschappelijk belang. Sinds 2019 kan ik deze impact maken in onze eigen regio via AddVision.  

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten en geniet ik van al het lekkers dat hier uit het water en/of van het land komt. Ook hierbij maak ik duurzame keuzes. Daarnaast ben ik graag buiten voor een wandeling of een rondje op de (bak)fiets. Ik tuinier graag en kan dan ook druk zijn met snoeien of mijn makkelijke moestuin. Ook kun je me in de weekenden vinden in het bos of op het strand om uit te waaien met man en kinderen.