Wij maken impact in de regio

Een bijdrage leveren aan de economische en maatschappelijke ontwikkeling in de regio; dat is waar AddVision zich sinds 2009 hard voor maakt. De wereld staat voor een aantal enorme veranderingen. Veranderingen die nodig zijn voor het economisch en maatschappelijk welzijn. Hoewel deze vraagstukken wereldwijd spelen, is het onze overtuiging dat we juist regionaal impact moeten maken om die mondiale veranderingen in gang te zetten. Dit doen we door, samen met onze opdrachtgevers, projecten te ontwikkelen die een positieve uitwerking hebben op de regionale economie en maatschappij. We gaan door tot er tastbaar, duurzaam resultaat is. Ook als dit meer vraagt dan we van tevoren afspreken. Want zonder resultaat geen impact.

Wij realiseren ambities

Wij zijn er voor ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen die hulp zoeken bij het realiseren van hun ambities en het concreet invulling geven aan projecten. Dat geldt zowel voor individuele organisaties, als voor samenwerkingen. Projecten met vaak complexe, beleidsmatige en transitie gerelateerde vraagstukken, maken wij uitvoerbaar. Met een kritische blik op bestaande visies, streven we naar maximale impact. Is er nog geen duidelijke visie? Dan pakken we dat eerst aan. In de uitvoering nemen we de verantwoordelijkheid voor het resultaat, tonen we eigenaarschap en voeren we regie op het gehele proces.

Wij maken het verschil

Wij beschikken over een flinke portie ervaring in talloze projecten. Dankzij de kwaliteiten van onze mensen, maken we echt het verschil. Met een scherpe geest, passie voor de regio, directe lijntjes in het netwerk en een obsessie voor resultaat, gaan zij te werk. Samen weten we hoe je ambities doorvertaalt, een project organiseert, projectfinanciering vindt en de omgeving meeneemt en samenbrengt. We stoppen dus niet bij papier, dan beginnen we pas. Dat vraagt om net een stap extra. Een stap die we maar al te graag zetten. Zo zorgen we samen met de experts van onze opdrachtgevers voor krachtige impact in de regio.

Kritische blik

wij doen niks waar we niet achter staan

Tastbare resultaten

wij stoppen niet bij papier, dan starten we

Regionale impact

wij regelen het snel met ons netwerk

Publiek & Privaat

wij verbinden twee werelden

Toen

AddVision is in 2009 opgericht en draagt sindsdien bij aan de economische en maatschappelijke ontwikkeling in de regio. Martin de Klerk heeft de organisatie opgericht na een imposante carrière bij diverse grote bedrijven. Hij was (en is) ervan overtuigd dat echte veranderingen doorvoeren meer vraagt dan een projectplan op papier. Zijn visie op projectontwikkeling en de manier om echt impact te maken zit nog steeds in het DNA van de organisatie. Voor AddVision een succesformule en in de regio een begrip.

Martin de Klerk

Nu

Inmiddels is AddVision met 15 projectmanagers een professionele organisatie geworden met een duidelijke footprint in het Zeeuwse. Talloze projecten, waarvan de uitkomsten nog steeds bestaan en bijdragen aan de regionale transities. De visie op ontwikkeling en de ondernemende manier van werken is er nog steeds. Een team dat weet hoe je ambities doorvertaalt, een project organiseert, projectfinanciering vindt en de omgeving meeneemt en samenbrengt.

Het team van AddVision

Straks

De wereld staat voor een aantal enorme veranderingen. Veranderingen die nodig zijn voor het economisch en maatschappelijk welzijn. Hoewel deze vraagstukken wereldwijd spelen, is het onze overtuiging dat we juist regionaal impact moeten maken om die mondiale veranderingen in gang te zetten. Nóg meer zullen we onze visie en executiekracht inzetten voor de regio. Het is onze ambitie om in impact te verdubbelen eind 2025. Geen gemakkelijke opgave, maar we houden wel van een uitdaging!

AddVision Projectmanagement - Projecten