Joline Polderman

Met mijn achtergrond in communicatie, ligt mijn ervaring bij communicatieve en strategische vraagstukken. Daarin weet ik een juiste brug te slaan tussen creativiteit en beleid. Met een frisse, flexibele kijk ga ik graag uitdagingen aan.

Achtergrond & Ervaring

Nadat ik de studie communicatie in 2016 aan de HZ had afgerond, ben ik aan de slag gegaan bij een start-up bedrijf. Het bedrijf groeide enorm snel, waardoor ook ik moest meegroeien.

Start-ups vereisen flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen in een dynamische omgeving. Ik heb een integrale rol gespeeld bij het ontwikkelen van strategieën die gericht waren op marktpenetratie en groei, terwijl ik tegelijkertijd de basis legde voor een sterke bedrijfscultuur. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik goed weet hoe het is om een idee te vertalen naar concrete oplossingen. Ook heeft het mij geleerd op een constructieve manier leiding te geven aan verschillende teams.

Ik vind het belangrijk een vraagstuk goed te begrijpen zodat ik op een passende manier kan anticiperen. Oplossingsgericht denken is de kern van mijn aanpak. Bij elke uitdaging zoek ik actief naar haalbare en doeltreffende oplossingen. Deze focus stelt me in staat om obstakels te overwinnen en voorbij problemen te kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

In mijn vrije tijd geniet ik van activiteiten die mij energie geven. Zo lees ik graag boeken, sport ik geregeld en ga ik regelmatig uit eten. 

Reizen is absoluut mijn grootste passie. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen ervaren en adembenemende landschappen zien, geven me een gevoel van avontuur. Of het nu een relaxte strandvakantie, een trektocht door de bergen of een stedentrip is, ik houd ervan om mijn horizon te verbreden en nieuwe herinneringen te creëren.