Cees-Willem Koorneef

Het ontwikkelen van projecten en begeleiden van programma's voor zowel overheid als bedrijfsleven doe ik op vertrouwenwekkende manier die gebaseerd is op Rotterdamse no-nonsense èn oprechte interesse in mensen en organisaties.

Innovatie en samenwerken draaien vaak om het vertrouwen tussen mensen.

- Cees-Willem Koorneef

Achtergrond & Ervaring

Ik gebruik ruim 30 jaar ervaring als verbinder en manager in de Rotterdamse haven, nu als senior projectmanager en partner bij AddVision om ondernemers, overheden en netwerken in het innovatie en duurzaamheidsdomein te binden. Ik ben het sterkst in internationale culturen en conservatieve omgevingen die een verander -of innovatiestap moeten maken. Met een vertrouwenwekkende aanpak, het betrekken van alle lagen van de organisatie en een heldere communicatiestijl lever ik projectplannen en resultaten op, waarmee de organisatie zelf aan de slag kan.

Racefietsen doe ik graag met vrienden. In een popbandje speel ik keyboards. Ook zet ik me in voor water-uitdagingen als watercommissaris voor Rotary en als voorzitter van de Dutch Basketball League help en vertegenwoordig ik de Nederlandse Ere divisie-basketbalclubs.