Maartje Meijers-Nooteboom

Mijn kennis en expertise op het gebied van projectmanagement, opgedaan in veelzijdige (subsidie)projecten in meerdere sectoren vanuit het onderwijs, zet ik graag in voor opdrachtgevers vanuit overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Samen met een projectteam werk ik graag aan het opzetten, ontwikkelen en realiseren van een project en ga daarbij eventueel op zoek naar de benodigde (co-)financiering.

Achtergrond & Ervaring

In de afgelopen 14 jaar heb ik vanuit het onderwijs ervaring opgedaan in het leiden van projecten en programma’s gericht op onderwijsontwikkeling en -vernieuwing tot bedrijfsvoerings- en subsidieprojecten in de agrifood, zorg, techniek en horeca sector. Veel van mijn projecten zijn uitgevoerd met partners vanuit de overheid, het onderwijs en bedrijfsleven. Daarnaast heb ik bijna 10 jaar ervaring in het leiden van een team met projectleiders en het opzetten en runnen van een projectmanagementbureau. Een onderdeel van de projectmanagementdiensten was het verwerven van Europese, nationale en regionale subsidies en het uitvoeren en verantwoorden van subsidieprojecten.

In iedere opdracht, project of functie heb ik ervaren dat de kennis en expertise die je verwerft je zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkelt. De opgedane kennis en expertise levert een belangrijke bijdrage in de voorbereiding en uitvoering van nieuwe projecten en opdrachten. Naast het inzetten van mijn kennis en expertise op het gebied van (subsidie)projectmanagement benut ik ook graag mijn brede netwerk optimaal. Dit komt projecten en het verbinden van partners ten goede, vanaf het meedenken over een projectidee tot het ontwikkelen van innovatievraagstukken over organisaties heen tot het verwerven van additionele middelen voor projecten en programma’s.

 

Ik haal mijn motivatie en drive uit het opzetten, ontwikkelen en leidinggeven aan een (project)team en ik lever graag een bijdrage aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers op het gebied van projectmanagement. Ik ben sinds 2015 IPMA-C gecertificeerd.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen of fietsen op mijn mountainbike. Ik lees thrillers, hedendaagse literatuur en boeken op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook ga ik graag naar de film of een theatervoorstelling met vriendinnen of mijn echtgenoot en pak ik gerust zelf de kwast of schuurpapier ter hand om thuis te klussen.