Werken bij AddVision

De wereld staat voor een aantal enorme veranderingen. Veranderingen die nodig zijn voor het economisch en maatschappelijk welzijn. Hoewel deze vraagstukken wereldwijd spelen, is het onze overtuiging dat we juist regionaal impact moeten maken om die mondiale veranderingen in gang te zetten. Nóg meer zullen we onze visie en executiekracht inzetten voor de regio. Het is onze ambitie om in impact te verdubbelen eind 2025. Geen gemakkelijke opgave, maar we houden wel van een uitdaging! Wil jij ons helpen deze ambitie te realiseren? Kom ons team versterken!

In welk team kom je terecht?

Bij AddVision kom je terecht in een team van 15 bevlogen projectmanagers met elk hun eigen expertise. Aan de projecten werken we vaak in teams of soms individueel, impact maken is wat ons bindt. Als team houden we ervan om samen dingen te ondernemen, te blijven leren, successen te vieren én vooral plezier te maken. We zijn betrokken, enthousiaste en gezellige collega's die de vrijheid en verantwoordelijkheid waarderen die je krijgt bij AddVision. Samen gaan we voor het beste resultaat en de meeste impact voor onze opdrachtgever. 

Het team van AddVision

Maartje: Vanuit het onderwijs naar het bedrijfsleven

Een jaar geleden maakte ik de overstap van het onderwijs naar het bedrijfsleven en begon ik aan mijn nieuwe baan bij AddVision Projectmanagement. Na bijna 25 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, was dit best een stap. De laatste maand van mijn onderwijscarrière stond in het teken van overdragen, afsluiten en afscheid nemen van mijn projecten en collega’s. Veel mensen denken dat het na jaren in het onderwijs, niet (meer) haalbaar is om een carrièreswitch te maken, maar ik besloot toch de sprong te wagen.

Lees verder

Maartje Meijers-Nooteboom

Samen impact maken?

Benieuwd of werken bij AddVision iets voor jou is? We maken graag kennis! Neem contact op en we plannen een bakje koffie in. 
 

Neem contact met ons op

Werken bij AddVision