Werken bij AddVision

De wereld staat voor een aantal enorme veranderingen. Veranderingen die nodig zijn voor het economisch en maatschappelijk welzijn. Hoewel deze vraagstukken wereldwijd spelen, is het onze overtuiging dat we juist regionaal impact moeten maken om die mondiale veranderingen in gang te zetten. Nóg meer zullen we onze visie en executiekracht inzetten voor de regio. Het is onze ambitie om in impact te verdubbelen eind 2025. Geen gemakkelijke opgave, maar we houden wel van een uitdaging! Wil jij ons helpen deze ambitie te realiseren? Kom ons team versterken!

In welk team kom je terecht?

Bij AddVision kom je terecht in een team van 15 bevlogen projectmanagers met elk hun eigen expertise. Aan de projecten werken we vaak in teams of soms individueel, impact maken is wat ons bindt. Als team houden we ervan om samen dingen te ondernemen, te blijven leren, successen te vieren én vooral plezier te maken. We zijn betrokken, enthousiaste en gezellige collega's die de vrijheid en verantwoordelijkheid waarderen die je krijgt bij AddVision. Samen gaan we voor het beste resultaat en de meeste impact voor onze opdrachtgever. 

Het team van AddVision

Collega's aan het woord

Bij AddVision heb ik kennis gemaakt met de veelzijdigheid, gezelligheid en betrokkenheid van het team. Het was een periode die ik niet had willen missen!
Joey Huijsman - Stagiair
“Ik krijg bij AddVision de kans om mijzelf te ontplooien in een gezellig en leuk team van collega’s waar ik elke dag van leer!”
Marleen Cornelese
In een energiek, gezellig en doelgericht team werken we aan het innovatieve ecosysteem, ieder vanuit zijn eigen expertise en ervaring. Wat is er leuker dan dat?!
Michel Klijn

Samen impact maken?

Benieuwd of werken bij AddVision iets voor jou is? We maken graag kennis! Neem contact op en we plannen een bakje koffie in. 
 

Neem contact met ons op

Werken bij AddVision