Martin de Klerk

Ik ben een echte ontwikkelaar en denk altijd in kansen. Mijn kracht ligt in het pakken van de regie op complexe dossiers waar anderen dat niet doen. Ik ben sterk in daadwerkelijk dingen realiseren, altijd met de bril dat iets langdurig moet kunnen voortbestaan. Partijen verbinden aan concepten en projecten, daar krijg ik energie van. 

Achtergrond & Ervaring

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik begonnen bij de Rabobank op Walcheren als Financieel Adviseur. Aansluitend heb ik een aantal jaar in Brabant managementfuncties gehad bij Rabobank Eindhoven en Interpolis. In 2006 ben ik teruggekomen naar Zeeland waar ik een aantal jaar Regiomanager ben geweest. In deze functies heb ik ervaring opgedaan in het managen van teams en sturen van organisaties. 

Ik ben ervan overtuigd dat echte veranderingen doorvoeren meer vraagt dan een projectplan op papier. Met deze visie en mijn werkwijze ben ik in 2008 AddVision gestart in de overtuiging écht verschil te kunnen maken. Met projecten zoals Dockwize, Kenniswerf, Zeeland Connect en de fondsontwikkeling bij Impuls Zeeland heb ik het Zeeuwse ecosysteem helpen opbouwen en op de kaart gezet. 

Naarmate AddVision groeide had ik als directeur steeds minder tijd voor projectontwikkeling en relatiemanagement. Daarom heb ik Matthijs Lugtenburg gevraagd om vanaf 2021 dat stokje van mij over te nemen en AddVision verder uit te bouwen en te professionaliseren. 

In mijn vrije tijd houd ik ervan om mooie reizen te maken met mijn gezin. Ik ben graag actief bezig en win het liefst een potje tennis of golf.