Marleen Cornelese

Met een frisse blik, energie, gedrevenheid en enthousiasme ondersteun en verbind ik groepen en teams om te komen tot het gewenste resultaat. Samen stappen zetten, waar anderen stil blijven staan. Ik sta in mijn kracht als ik onbekende terreinen mag betreden en gezamenlijk kan werken naar een doel.

Achtergrond & Ervaring

Met mijn hbo studieachtergrond in HRM en wo -achtergrond in Organisatieontwikkeling, startte eind 2019 vanuit Nijmegen mijn zoektocht naar een uitdagende job in Zeeland. Tijdens mijn studietijd werd mijn interesse al gewekt voor het coördineren van verschillende projecten, het ontwikkelen van teams en programma’s en het managen van belangen. Sinds februari 2020 kan ik deze interesses realiseren in verschillende gave projecten binnen AddVision. Zo houd ik mij bezig met het programma- en projectmanagement van het traineeship Talent voor Zeeland, wat young professionals bindt aan de regio. Daarnaast ben ik als projectmanager actief binnen verschillende projecten op het gebied van duurzame (deel)mobiliteit op Schouwen-Duiveland.

Ik ben geboren en getogen in Zevenaar, Gelderland, en woon momenteel in Zierikzee. Bij AddVision krijg ik de kans om, samen met mijn collega’s, te werken aan projecten die veranderingen tot stand brengen en een positieve impact hebben op de regio. Op deze manier maken we Zeeland met elkaar een prachtige plek om zowel te wonen als te werken!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het ontdekken wat Zeeland allemaal te bieden heeft, maar ook ga ik regelmatig nog terug naar het Oosten van het land. Ik probeer zoveel mogelijk eigen fruit en groenten te kweken in mijn volkstuin, maar ik ga ze ook graag proeven bij nieuwe restaurants, barretjes of lunchplekken!