Michel Carol

Ik ben een echte verbinder in het publiek-private domein en ken het regionale innovatie ecosysteem als geen ander. Ik ondersteun ondernemers en samenwerkingspartners bij het vormgeven en realiseren van plannen door inzet van financieringsvormen, kennis, expertise en netwerken.

Achtergrond & Ervaring

Ik heb een uitgebreid netwerk in financieringslandschap waaronder informal investing. Ik ben als initiator actief verbonden aan innovatie hub Dockwize en als projectmanager van Impuls Zeeland verantwoordelijk geweest voor de opzet en uitbouw van de verschillende fondsen, programma’s en voucherregelingen in het innovatiefinancieringscluster.

Ik ondersteun ondernemers en samenwerkingspartners bij het vormgeven en realiseren van plannen door inzet van beschikbare (alternatieve) financieringsvormen, kennis & expertise en netwerken. Ik heb daarnaast veel ervaring in het ontwikkelen en uitrollen van publiek-private samenwerkingen met als focus innovatieve start-up, scale-up en groeibedrijven.

Ik werk graag met gedreven en professionele collega’s aan projecten voor diverse opdrachtgevers in Zeeland, waarmee wij impact kunnen maken voor de regio. Visie vormen, regie voeren op het proces en verbindingen maken zijn voor mij daarin cruciale elementen. Ik wil mijn enthousiasme en gedrevenheid overbrengen op collega’s en andere personen. Ik sta voor kwaliteit en impact en wil mijn uitgebreide netwerk graag inzetten in publiek-private samenwerkingen en het liefst met en voor ondernemers. Ik kan goed omgaan met de verschillende belangen van stakeholders en kan deze ook bij elkaar brengen.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en daarnaast met mijn familie en vrienden. Ik houd van sporten, in het bijzonder van voetbal en hardlopen. Ik ga ook graag kijken bij mijn sportende kinderen en geef training aan de jeugd (voetbal). Ik ga graag met het gezin op vakantie, kijk graag naar actie/comedyfilms, houd van (Nederlandstalige) popmuziek en lekker eten!