Matthijs Lugtenburg

Altijd bezig met vooruitgang. Ik heb ruime ervaring in sales, marketing, strategie ontwikkelen en het implementeren van commerciële of organisatorische veranderprocessen. Ik krijg energie van teamwork en samen de combinatie van strategie vormgeven én uitvoeren succesvol in de praktijk te brengen.

Achtergrond & Ervaring

Voordat ik in 2021 bij AddVision startte heb ik mezelf kunnen en mogen ontwikkelen bij Delta, de energie en telecomleverancier. In de 13 jaar dat ik daar werkte heb ik diverse, voornamelijk leidinggevende rollen vervuld in de commerciële hoek. Daarna de overstap naar iets heel anders en dat vond ik bij Dockwize, de Zeeuwse innovatiehub in Vlissingen. In de rol van directeur heb ik drie jaar mogen werken aan de professionalisering van de organisatie. Samen met het team zijn we in die tijd in alle opzichten gegroeid. Niet in de laatste plaats ikzelf. Ik zocht iets anders en dat heb ik ook gevonden. Naast mijn rol bij Dockwize had ik een dag in de week om te experimenteren met ondernemerschap. Iets wat altijd al aantrok, maar waar ik tot dan toe nooit de stap naartoe durfde te zetten. Een experiment dat uiteindelijk smaakte naar meer.

Eind 2020 ben ik door Martin, de oprichter van AddVision, gevraagd zijn rol als directeur over te nemen en zo bij te dragen aan de groeiambities van AddVision. Een waanzinnig spannende en toffe stap. Enerzijds bouwen aan onze ambitie en organisatie. Anderzijds mooie, impactvolle projecten ontwikkelen en uitvoeren. En dat samen met een mooi club mensen, elke dag weer opnieuw.

Ik vind het belangrijk om ook maatschappelijk mijn steentje bij te dragen middels vrijwilligerswerk. Dat doe ik bij de voetbal vereniging GPC Vlissingen als secretaris en door een rol in de Raad van Toezicht bij de Vlissingse Scholen Vereniging. Als er tijd over is ga ik graag lekker uit eten met familie en vrienden. Weet je even geen gespreksonderwerp kunnen we het zeker over horloges hebben…