Marty de Jonge

“What you see is what you get” en “alles wat je écht wil kan je ook bereiken", dat omschrijft mij het beste.

Ik, Marty de Jonge, ben een authentiek, betrokken en vakkundige professional. Samen met mijn omgeving maak ik plezier en ben ik altijd op zoek naar avontuur en nieuwe kansen, klein of groot. In de mensen die ik ontmoet op mijn reis ben ik oprecht geïnteresseerd en treed ik dan ook met enthousiasme en vertrouwen tegemoet.

Geef mij een omschrijving van de plaats waar je wil uitkomen, ik help je op weg, begeleid je en we komen gegarandeerd op het einddoel aan.

Achtergrond & Ervaring

Ik ben een allround Agile professional met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, waarvan 20 jaar bij het Zeeuwse energiebedrijf DELTA waar ik diverse management functies vervulde binnen zowel de energie als telecom divisie.

De laatste 5 jaar heb ik me met name gericht op verandermanagement binnen diverse internationale ondernemingen.

Vanuit mijn onafhankelijke rol ben ik bij uitstek in staat om organisaties, en dan met name de mensen die daarbinnen werken, te faciliteren door (andere) manieren van samenwerken te bieden en deze te koppelen aan het behalen van resultaten.

Ik ben niet bang om de status quo ter discussie te stellen en te benoemen. Dit vanuit een verbindende wijze van communiceren die zich richt op het vinden van de overeenkomsten in plaats van de verschillen.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, werk ik in de (moes)tuin, houd ik van schrijven en trek ik af en toe de hardloopschoenen aan.