Valesca Lefeber

Met enthousiasme, sterke communicatievaardigheden en een proactieve houding navigeer ik moeiteloos door projecten. Ik ben creatief, resultaatgericht en een teamspeler die uitdagingen met vertrouwen aanpakt. Mijn vermogen om snel werk eigen te maken, gecombineerd met doorzettingsvermogen, verzekert succes in elk project. Een ideale aanvulling op de diverse projecten binnen mijn portfolio.

Achtergrond & Ervaring

Ik behaalde mijn diploma Bedrijfskunde in 2014 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een specialisatie in de zorgsector door mijn master Health Care Management. Mijn interesse in projectmanagement kon ik bij mijn vorige werkgever verkennen. Hier fungeerde ik gedurende vijf jaar als projectleider. In deze rol coördineerde ik een breed scala aan projecten, die zich uitstrekten van digitalisering tot huisvestingsvraagstukken. Mijn ervaring omvatte ook verandertrajecten, beleidskwesties en het ondersteunen van samenwerkingsverbanden.

Mijn aanpak als projectmanager wordt gekenmerkt door vastberadenheid en empathie. Ik geloof dat deze eigenschappen essentieel zijn voor het leveren van succesvolle projectresultaten en het opbouwen van een sterke teamspirit. Mijn enthousiasme is aanstekelijk, en ik streef ernaar om dit over te brengen op elk individu dat betrokken is bij het project. Samen streven we naar het bereiken van onze doelen en bouwen we aan een betere toekomst.

Bij AddVision omarmen we uitdagingen als kansen voor groei en innovatie. Ik kijk ernaar uit om samen met ons team en onze klanten te werken aan het verwezenlijken van onze visie en het leveren van waardevolle resultaten. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol succes!

In mijn vrije tijd ben ik altijd in beweging. Ik koester kostbare momenten met mijn gezin en vrienden. Daarnaast ben ik actief in de paardensport, dit is sinds kleins af aan mijn passie. Als ik behoefte heb aan wat tijd voor mezelf, trek ik mijn hardloopschoenen aan voor een verfrissend rondje om mijn gedachten te ordenen en mijn hoofd weer helemaal leeg te maken.