Elena de Vaan

Ik studeer Bedrijfskunde, een zeer brede opleiding. Ik heb in de afgelopen jaren van mijn studie veel geleerd over verschillende economische onderwerpen. Tijdens mijn stageperiode bij AddVision heb ik een passie ontwikkeld voor projectmanagement. Ik heb praktische ervaring opgedaan door een halfjaar mee te kijken, denken en werken. Deze stage heeft mijn theoretische kennis verrijkt met vaardigheden en inzichten in de dynamiek van het bedrijfsleven.

Daarnaast ben ik iemand die gestructureerd werkt en uitdagingen met beide handen aangaat.

Achtergrond & ervaring

Na het behalen van mijn havo-diploma koos ik bewust voor een brede opleiding. Dit zorgt ervoor dat mijn toekomstplannen flexibel zijn en biedt altijd ruimte voor verdere specialisatie. Momenteel bevind ik me in het derde jaar van de bedrijfskunde-opleiding, waar ik me verdiep in vakgebieden zoals marketing, organisatiekunde, bedrijfseconomie en human resource management. Daarnaast heb ik in mijn 3e leerjaar gedurende een half jaar een leerzame en interessante stage gelopen bij AddVision.

Naast mijn opleiding heb ik ook werkervaring als receptioniste in een hotel opgedaan. In deze rol heb ik waardevolle competenties ontwikkeld op het gebied van klantentevredenheid en marketingstrategieën. Deze ervaringen hebben mijn begrip van de zakelijke omgeving verbreed en me nog meer gemotiveerd om mijn kennis in de praktijk toe te passen en verder te groeien in mijn vakgebied.

Tijdens de opleiding Bedrijfskunde kwam ik er al snel achter dat ik projectmanagement erg interessant vind. Ik vind het met name interessant om organisaties onder een vergrootglas te leggen om vervolgens zwakke punten tegen te komen en deze te verbeteren. AddVision helpt mij om deze interesse verder te kunnen ontwikkelen en ervaring op te kunnen doen.