Elena de Vaan

Ik studeer momenteel Bedrijfskunde, een zeer brede en gevarieerde opleiding. Hierdoor heb ik de afgelopen twee jaar van mijn opleiding veel kennis kunnen op doen uit verschillende onderdelen van economie.

Ik ben erg gemotiveerd om deze kennis in praktijk te kunnen toepassen en mezelf de mogelijkheid geven om hiervan te kunnen leren. Daarnaast ben ik iemand die gestructureerd werkt en niet bang is om uitdagingen aan te gaan.

 

Achtergrond & ervaring

Na het behalen van mijn havo -diploma besloot ik om een brede opleiding te volgen, op deze manier kan ik namelijk mijn toekomstplannen openhouden en is er altijd ruimte voor specialisatie. Voor ik begon aan mijn stageperiode heb ik naast mijn studie een baan gehad als receptioniste in een hotel in Zeeuw-Vlaanderen. Hier heb ik veel geleerd op het gebied van klantentevredenheid en marketingstrategieën.

Tijdens de opleiding Bedrijfskunde kwam ik er al snel achter dat ik projectmanagement erg interessant vind. Ik vind het met name interessant om organisaties onder een vergrootglas te leggen om vervolgens zwakke punten tegen te komen en deze te verbeteren. AddVision helpt mij om deze interesse verder te kunnen ontwikkelen en ervaring op te kunnen doen.