Nathalie Goedhart-Leijnse

Met een positieve blik, de nodige ervaring en een hoop enthousiasme zet ik mij graag in voor projecten in het publiek private domein. Ik pak graag de regie in projectmatig werken en hecht veel waarde aan de betrokkenheid van stakeholders. Daarbij streef ik altijd naar kwaliteit en verbinding.

Achtergrond & Ervaring

In 2016 maakte ik, na een carrière als coöperatie adviseur bij een bank, de overstap naar AddVision. Een stap waar ik nog iedere dag blij mee ben! Van projectmatig werken en impact maken in de regio word ik blij. De afgelopen jaren heb ik vooral gewerkt aan leefbaarheids-, gebiedsontwikkelings- en mobiliteitsvraagstukken in Zeeland. Het toewerken naar een eilandelijk mobiliteitsnetwerk op Schouwen-Duiveland, het experimenteren met fijnmazig flexibel vervoer in Reimerwaal en de (her)ontwikkeling van het Stationsgebied zijn voorbeelden van projecten waar ik de afgelopen periode met veel plezier aan heb gewerkt.

Het samenbrengen van partijen, zorgen voor een goed onderbouwd plan, het vinden van funding, het samen bouwen aan een concept of project, daar krijg ik energie van. Zorgvuldige communicatie en oprechte aandacht voor de mens en persoonlijke relatie vind ik daarbij heel belangrijk.  

Mijn enthousiasme en ervaring breng ik graag over op anderen. Via het traineeprogramma Talent voor Zeeland hoop ik jonge talenten te inspireren en te koppelen aan uitdagende Zeeuwse vraagstukken.

Ik ben geboren en getogen in Middelburg en woon daar ook nu met heel veel plezier. Maar door man en werk draag ik ook graag mijn steentje bij aan het veranderende Vlissingen. En uiteindelijk gaat het toch ook om het geheel; om de regio die we met z’n allen een stukje mooier, leefbaarder en aantrekkelijker maken!  

In mijn vrije tijd zoek ik graag naar balans en ontspanning. Die balans vind ik zeker in yoga, wandelen en lekker buiten zijn. En ontspannen doe ik het liefst met een hapje en een drankje, gezellig met vrienden uit eten gaan of genieten van goede muziek.