Portfolio inrichting & management

Portfolio inrichting en management is een vak apart en voor iedere organisatie van groot belang. Immers is de tijd en het budget vaak kleiner dan de ambities en moet er focus aangebracht worden om zo de juiste dingen te doen. Wij bieden jarenlange ervaring en brede expertise op het inrichten en besturen van het projecten portfolio. Want, dit is altijd maatwerk! Elke organisatie heeft haar eigen afwegingskader en verandercapaciteit.

Wij organiseren het portfolio terwijl de business doorloopt. Gaandeweg het traject vlechten we de werkwijze in, en zorgen we voor minimale impact op lijnorganisatie. Starten met programmatisch werken of het werken met een portfolio is een verandering op zich. Deze verandering begeleiden wij tot het helemaal is ingebed én we onszelf overbodig hebben gemaakt.

De collega's die het verschil maken

Maartje Meijers-Nooteboom

Maartje Meijers-Nooteboom

Projectmanager

Ik haal mijn motivatie en drive uit het opzetten, ontwikkelen en realiseren van projecten en zoek daarbij graag de eventueel benodigde (co-)financiering.

Matthijs Lugtenburg

Matthijs Lugtenburg

Directeur

Ik krijg energie van teamwork en samen de combinatie van strategie vormgeven én uitvoeren succesvol in de praktijk te brengen.

Michel Klijn

Michel Klijn

Projectmanager

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om processen te verbeteren en de manier van werken uit te dagen.

Evelien

Evelien de Schipper

Projectmanager

Samen met mijn collega’s werk ik met veel energie en zoveel mogelijk frisse ideeën op het sociaal maatschappelijke vlak.