Projectfinanciering & Subsidie

De wereld staat voor een aantal enorme veranderingen. Veranderingen die nodig zijn voor het economisch en maatschappelijk welzijn. Veranderingen teweeg brengen kost geld. Het bijeenbrengen van voldoende budget is niet vanzelfsprekend, weten we uit ervaring. Zeker niet als de projectorganisatie door verschillende organisaties wordt gevormd en het een vernieuwend karakter heeft zonder scherpe businesscase. 

Door onze korte lijnen in het netwerk, onze economische insteek en ruime ervaring op dit vlak weten we bijna altijd tot een sluitende begroting te komen. Waar mogelijk maken we gebruik van de op dat moment beschikbare subsidies of regelingen. Hierdoor kan een businesscase of begroting vaak wél uit. Zoals gezegd stoppen wij niet bij papier en nemen we verantwoordelijkheid voor het resultaat. Dus ook de financiële verantwoording naar de financiers en subsidie verstrekkers.

De collega's die het verschil maken

Michel Carol

Michel Carol

Projectmanager

Ik ben een echte verbinder in het publiek-private domein en ken het regionale innovatie ecosysteem als geen ander.

Maartje Meijers-Nooteboom

Maartje Meijers-Nooteboom

Projectmanager

Ik haal mijn motivatie en drive uit het opzetten, ontwikkelen en realiseren van projecten en zoek daarbij graag de eventueel benodigde (co-)financiering.

Martin de Klerk

Martin de Klerk

Manager New Business

Ik ben een echte ontwikkelaar en denk altijd in kansen. Mijn kracht ligt in het pakken van de regie op complexe dossiers waar anderen dat niet doen.

Matthijs Lugtenburg

Matthijs Lugtenburg

Directeur

Ik krijg energie van teamwork en samen de combinatie van strategie vormgeven én uitvoeren succesvol in de praktijk te brengen.