Project- & Programmamanagement

Een project of programma is in onze ogen dé manier om een verandering tot stand te brengen. Wij werken het liefst aan projecten en programma’s die complexe, beleidsmatige en transitie gerelateerde vraagstukken oplossen. Wanneer wij een project uitvoeren nemen wij volledige verantwoordelijkheid voor het resultaat en voelen ons écht eigenaar.

Ons team bestaat uit professionals met uiteenlopende expertises en daarmee verschillende projectmanagement stijlen. We hebben experts in huis op het gebied van Lean en Agile. Welke aanpak, methode of stijl we ook gebruiken, focus op het resultaat blijft centraal staan. We gaan door tot er tastbaar, duurzaam resultaat is. Ook als dit meer vraagt dan we van tevoren afspreken. Want zonder resultaat geen impact.

De collega's die het verschil maken

Marty de Jonge

Marty de Jonge

Projectmanager

Geef mij een omschrijving van de plaats waar je wil uitkomen, ik help je op weg, begeleid je en we komen gegarandeerd op het einddoel aan.

Cees-Willem Koorneef

Cees-Willem Koorneef

Projectmanager

Ik werk op een vertrouwenwekkende manier die gebaseerd is op Rotterdamse no-nonsense èn oprechte interesse in mensen en organisaties.

Nathalie Goedhart-Leijnse

Nathalie Goedhart-Leijnse

Projectmanager

Met een positieve blik, de nodige ervaring en een hoop enthousiasme zet ik mij graag in voor projecten in het publiek private domein.

Nienke Dekkers-Bijlsma

Nienke Dekkers-Bijlsma

Projectmanager

Met mijn enthousiasme en vasthoudendheid krijg ik het voor elkaar om projecten op te starten, verder te brengen en/of af te ronden.

Marleen Cornelese

Marleen Cornelese

Projectmanager

Met een frisse blik, energie, gedrevenheid en enthousiasme ondersteun en verbind ik groepen en teams om te komen tot het gewenste resultaat.

Matthijs Lugtenburg

Matthijs Lugtenburg

Directeur

Ik krijg energie van teamwork en samen de combinatie van strategie vormgeven én uitvoeren succesvol in de praktijk te brengen.

Michel Klijn

Michel Klijn

Projectmanager

Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om processen te verbeteren en de manier van werken uit te dagen.

Evelien

Evelien de Schipper

Projectmanager

Samen met mijn collega’s werk ik met veel energie en zoveel mogelijk frisse ideeën op het sociaal maatschappelijke vlak.