Project- & Communicatieondersteuning

Wij stoppen niet bij papier, dan beginnen we pas. Onze projecten bevinden zich in complexe, beleidsmatige en transitie gerelateerde omgevingen. Dat gaat vaak samen met vele belangen en een grote diversiteit aan betrokkenen. Het informeren en activeren van de omgeving is daarmee een van de grootste succesfactoren.

Zodra er een visie of projectplan is, komt het aan op operationele kracht en een succesvolle uitvoering. Het is niet vanzelfsprekend dat deze uitvoeringskracht binnen een organisatie beschikbaar is. Wij hechten grote waarde aan deze rollen en kunnen operationele kracht leveren om écht impact te maken. Wij hebben experts in huis op het gebied van communicatie, community building, financiële verantwoording en (event)organisatie.

De collega's die het verschil maken

Nathalie Goedhart-Leijnse

Nathalie Goedhart-Leijnse

Projectmanager

Met een positieve blik, de nodige ervaring en een hoop enthousiasme zet ik mij graag in voor projecten in het publiek private domein.

Joyce de Smit

Joyce de Smit

Projectmanager

Met mijn expertise op het gebied van communicatie én organisatorische skills breng ik opdrachtgevers en projecten verder.

Mathijs van Rumste

Mathijs van Rumste

Projectmanager

(Samen) resultaten behalen, daar word ik enthousiast van. Ik ben een aanpakker, niet eindeloos kletsen voor een aanpak of projectplan.

Marleen Cornelese

Marleen Cornelese

Projectmanager

Met een frisse blik, energie, gedrevenheid en enthousiasme ondersteun en verbind ik groepen en teams om te komen tot het gewenste resultaat.