Project- & Communicatieondersteuning

Wij stoppen niet bij papier, dan beginnen we pas. Onze projecten bevinden zich in complexe, beleidsmatige en transitie gerelateerde omgevingen. Dat gaat vaak samen met vele belangen en een grote diversiteit aan betrokkenen. Het informeren en activeren van de omgeving is daarmee een van de grootste succesfactoren.

Zodra er een visie of projectplan is, komt het aan op operationele kracht en een succesvolle uitvoering. Het is niet vanzelfsprekend dat deze uitvoeringskracht binnen een organisatie beschikbaar is. Wij hechten grote waarde aan deze rollen en kunnen operationele kracht leveren om écht impact te maken. Wij hebben experts in huis op het gebied van communicatie, community building, financiële verantwoording en (event)organisatie.

De collega's die het verschil maken

Joline

Joline Polderman

Projectmanager

Ik weet een juiste brug te slaan tussen creativiteit en beleid. Met een frisse flexibele kijk ga ik graag uitdagingen aan.

Joyce de Smit

Joyce de Smit

Projectmanager

Met mijn expertise op het gebied van communicatie én organisatorische skills breng ik opdrachtgevers en projecten verder.

Erwin Vogel

Erwin Vogel

Projectmanager

Met mijn ervaring in marketing en communicatie creëer ik dagelijks overtuigende content voor AddVision en de projecten binnen mijn portfolio.

Marleen Cornelese

Marleen Cornelese

Projectmanager

Met een frisse blik, energie, gedrevenheid en enthousiasme ondersteun en verbind ik groepen en teams om te komen tot het gewenste resultaat.