Interim expertise

Is het project afgerond maar vraagt de nieuwe werkelijkheid nog een bepaalde periode om te ondersteunen? Of is er tijdelijke capaciteit nodig? Dan kunnen wij dit leveren! Onze projectmanagers hebben ieder hun eigen achtergrond en expertise en zijn altijd bereid een stapje extra te zetten.

Met een scherpe geest, passie voor de regio, directe lijntjes in het netwerk en een obsessie voor resultaat gaan zij te werk. Zij weten hoe je in een team werkt en samen tot de mooiste resultaten komt. Zo zorgen we samen voor meer impact in de regio.

De collega's die het verschil maken

Marty de Jonge

Marty de Jonge

Projectmanager

Geef mij een omschrijving van de plaats waar je wil uitkomen, ik help je op weg, begeleid je en we komen gegarandeerd op het einddoel aan.

Matthijs Lugtenburg

Matthijs Lugtenburg

Directeur

Ik krijg energie van teamwork en samen de combinatie van strategie vormgeven én uitvoeren succesvol in de praktijk te brengen.

Martin de Klerk

Martin de Klerk

Manager New Business

Ik ben een echte ontwikkelaar en denk altijd in kansen. Mijn kracht ligt in het pakken van de regie op complexe dossiers waar anderen dat niet doen.

Joyce de Smit

Joyce de Smit

Projectmanager

Met mijn expertise op het gebied van communicatie én organisatorische skills breng ik opdrachtgevers en projecten verder.