Zeeuws Informal Investing Netwerk

Informal investors zijn veelal (oud)ondernemers die risicodragend investeren in veelal jonge en innovatieve bedrijven. Deze bedrijven kennen we ook als start-ups en scale-ups. Deze investeerders brengen niet alleen geld in, maar ook hun kennis, ervaring en netwerk, waardoor ze een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van deze ondernemingen.

De initiatiefnemers willen met elkaar een Zeeuws Informal Investing Netwerk (ZIIN) opbouwen dat aansluit op het bestaande ecosysteem met o.a. Impuls Zeeland en Dockwize als drijvende krachten. Dit netwerk zal gefaciliteerd worden door verschillende bijeenkomsten waarbij in de opzet rekening wordt gehouden met de fases; awareness, kennis en matchmaking & investering. Ook is er aandacht voor de verschillen tussen de investeerders qua vermogen, ervaring, zichtbaarheid en aanspreekbaarheid.

Samen met KplusV verzorgen wij de organisatie van bijeenkomsten met investeerders, faciliteren we de vraag naar aanbod van kapitaal, verbinden we bestaande partijen in het ecosysteem en ontwikkelen we een toekomstbestendig model. 

Datum
januari 2021 tot heden
Categorieën
Financieringsoplossingen
Opdrachtgever(s)
Verantwoordelijke collega(s)
Michel Carol
Michel Carol
Projectmanager
Link naar mij