Erwin Vogel

Met mijn ervaring in marketing en communicatie creëer ik dagelijks overtuigende content voor AddVision en de projecten binnen mijn portfolio. Ik ben gedreven maar vooral leergierig. Als generalist word ik enthousiast van nieuwe projecten waar ik nog weinig kennis van heb. Gelukkig is er binnen AddVision genoeg ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Achtergrond & Ervaring

Tussen 2018 en 2022 heb ik de opleiding commerciële economie gevolgd, met een specialisatie in ‘International Advertising’. Aan het einde van mijn studietijd begon ik mijzelf steeds meer te verdiepen in duurzaamheid en circulariteit. Dit zijn belangrijke thema’s die steeds actueler worden. Zo probeer ik duurzaamheid te integreren in mijn dagelijkse bezigheden. Ik ben er van overtuigd dat wij allemaal verantwoordelijkheid dragen voor onze planeet.

Voor mij is het belangrijk om tijdens mijn loopbaan een positieve impact te kunnen maken, voor mens en planeet. Daarom ben ik erg blij dat ik in augustus 2023 kon starten bij AddVision Projectmanagement. Daar kan ik mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de regio. Ik woon al meer dan 25 jaar in de gemeente Vlissingen en ben trots dat ik eindelijk iets kan teruggeven aan de gemeente waar ik ben grootgebracht.

 

Bij AddVision ben ik verantwoordelijk voor de communicatie en contentcreatie. Ik ben voornamelijk bezig met alle communicatie-uitingen voor het platform Talent voor Zeeland, wat young professionals bindt aan de regio. Als startende projectmanager hoop ik binnenkort nog meer uitdagende projecten in mijn portfolio op te kunnen nemen.