Sara van Oeveren

Ik ben een gemotiveerde en georganiseerde studente Bedrijfskunde, die graag het beste in een organisatie naar boven haalt. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over het herkennen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Dit wil ik graag gaan toepassen in de praktijk tijdens mijn afstudeerstage bij AddVision. 

Achtergrond & Ervaring

Na het behalen van mijn havodiploma kon ik niet zo goed kiezen welke opleiding ik vervolgens wilde gaan doen. Ik heb uiteindelijk voor de opleiding Bedrijfskunde gekozen, omdat dit een hele brede studie is waar je veel kanten mee op kan later in het bedrijfsleven. Ik zit momenteel in het laatste jaar van deze opleiding en ben net begonnen met mijn afstudeerstage bij AddVision. In de komende 5 maanden ga ik onderzoeken op welke manier een instrument ontwikkeld kan worden waarmee de kwaliteit van opgeleverde projecten gemeten kan worden en hoe dit instrument uiteindelijk geïmplementeerd kan worden binnen AddVision.

In mijn vrije tijd ben ik druk bezig met mijn twee paarden. Elke avond na mijn stage ben ik daar te vinden om te trainen. Ik ben fanatiek actief in de springsport en ik ga bijna elk weekend op wedstrijd. Naast deze drukke planning vind ik het ook leuk om een drankje te drinken met vriend(inn)en.