Inger den Boer

Ik heb veel ervaring met het economisch en juridisch benaderen van vraagstukken. Daarnaast bezit ik sterke academische vaardigheden als schriftelijke en mondeling communicatie, begrijpend lezen, tekst- en gegevensanalyse en onderzoeken.

Achtergrond & Ervaring

Vier jaar geleden zocht ik na het VWO een uitdagende studie. Ik koos uiteindelijk voor twee studies: Rechtsgeleerdheid en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Beide studies leken mij interessant en de afwisseling leek mij prettig. Nu vier jaar later, heb ik de bachelor Bedrijfseconomie en de master Health Economics behaald. Voor mijn bachelor Rechtsgeleerdheid zijn er nog enkele vakken af te ronden. Aangezien ik deze laatste rechtenvakken in deeltijd volg, heb ik voldoende tijd om drie dagen in de week bij AddVision te werken.

Ik hoop bij AddVision veel te zien en te leren. De diversiteit van de projecten en de mensen bij AddVision trokken mij erg aan in het bedrijf. Ondanks dat ik nieuw ben met projectmanagement denk ik iets toe te kunnen voegen aan AddVision. Ik heb veel ervaring met het economisch en juridisch benaderen van vraagstukken. Daarnaast bezit ik sterke academische vaardigheden als schriftelijke en mondeling communicatie, begrijpend lezen, tekst- en gegevensanalyse en onderzoeken.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de korfbalvereniging Swift in Middelburg te vinden. Naast korfballen doe ik veel vrijwilligerswerk op de club. Dit jaar maak ik deel uit van de Technische Commissie en ben ik scheidsrechter.