Sayra Reyes Ramírez

Met mijn internationale achtergrond ga ik uitdagingen bevlogen aan. Op een creatieve manier tot oplossingen komen is iets wat ik graag doe. Ik zie graag resultaat. Daarvoor zet ik net dat stapje extra.

Achtergrond & Ervaring

Tien jaar geleden begon mijn passie voor sociale projecten. Met hierbij jeugdontwikkeling in het bijzonder. Doordat ik mijn loopbaan startte bij AIESEC, een internationale non-profitorganisatie die gericht is op de empowerment van jongeren, heb ik de hele wereld rondgereisd en mensen van veel verschillende nationaliteiten leren kennen. Zo heb ik een multiculturele mentaliteit kunnen ontwikkelen. In deze functie heb ik eerst ervaring opgedaan als Productmanager in Noorwegen. Vervolgens ben ik naar Slowakije verhuisd waar ik verantwoordelijke was voor de HR-teams. 

Na deze buitenland ervaringen was het tijd om weer terug te gaan naar mijn roots in Mexico. Hier heb ik kennis gemaakt met projectmanagement en zo betekenisvolle programma’s kunnen opzetten voor getalenteerde young professionals.

Maar de liefde maakte dat ik na drie jaar terug in Mexico de stap heb gemaakt om naar Nederland te verhuizen. Met mijn internationale achtergrond hoop ik hier in Zeeland net zo betekenisvol te kunnen zijn voor mooie projecten in de regio. Ik werk graag in projecten en organisaties die echt impact maken. Mijn ervaring en holistische blik helpt organisaties om betekenisvolle veranderingen door te voeren. Nét dat stapje extra zetten, dat vind ik hierbij belangrijk.

In mijn vrije tijd reis ik graag. Het leren kennen van verschillende nationaliteiten en culturen inspireert me. Maar ook geniet ik erg van al het moois dat Zeeland met zich mee brengt. Van strandwandelingen tot een koffietje in de stad, ik ben overal voor in.  Het nóg beter leren van de Nederlandse taal is ook iets waar ik me mee bezig houd. Als Mexicaanse met een Nederlandse partner omarm ik de Nederlandse cultuur en combineer ik zo het beste uit twee werelden.