Mathijs van Rumste

(Samen) resultaten behalen, daar word ik enthousiast van. Ik ben een aanpakker, niet eindeloos kletsen voor een aanpak of projectplan. Iets goed doordenken, starten en kijken of het werkt. Snel en adequaat handelen en communiceren, daar sta ik voor.

Achtergrond & Ervaring

Voordat ik startte bij AddVision heb ik de opleiding Commerciële Economie gevolgd aan de HZ University of Applied Sciences. Tijdens deze studie heb ik al ervaring opgedaan met het runnen van projecten en het hebben van een eigen onderneming. Naast mijn studie was ik leidinggevende bij een grootwinkelbedrijf, waar mijn affiniteit met project- en procesmanagement is ontstaan.

Ik ben een pragmatische, gemotiveerde en betrokken aanpakker met een gezonde dosis nuchterheid en continuïteit. Vanuit AddVision ben ik actief op drie thema’s: duurzame (deel)mobiliteit, arbeidsmarkt en financieringsadvies.

Met een positieve, kritische en economische blik acteer ik in mijn projecten als projectleider of -manager. Projecten rondom duurzaamheid of duurzame mobiliteit spreken mij aan vanuit mijn overtuiging om de wereld een betere plek te maken.

Een andere affiniteit en specialisme is financiering, er is immers geen project zonder budget. Samen met partijen kijk ik graag naar de beste financieringsbron.

In mijn vrije tijd breng ik graag met familie en vrienden een culinair bezoek aan een goed restaurant. Daarnaast sta ik in de winter graag op de lange latten in de sneeuw, ben ik een fervent automobiel liefhebber en volg ik de Grand Prix op de voet.