Elina Poppe-Boogaard

Met mijn enthousiasme en marketingcommunicatie skills ondersteun ik graag projecten. Mooie dingen maken, daar hou ik van. Projecten verder helpen met creatieve ideeën geeft mij energie.

Achtergrond & Ervaring

Als échte Zeeuwse ben ik de provincie nooit lang uit geweest. De opleiding Commerciële Economie volgde ik dan ook aan de HZ University of Applied Sciences. Hier is ook mijn enthousiasme voor projectmatig werken ontstaan. Zo belandde ik na mijn studie bij een onderwijsproject. Daar heb ik mezelf bezig gehouden met een breed scala aan marketing en communicatie activiteiten, in combinatie met een adviesrol. Tijd om die kennis in te zetten voor verschillende projecten!

Ik ben een breed geïnteresseerde, enthousiaste en betrokken aanpakker. Het ondersteunen van teams doe ik graag. Zo komen we samen tot mooie resultaten. Maar ook met mijn eigen visie maak ik graag het verschil.

Het maken van mooie content en concrete uitvoerbare plannen motiveert mij. Een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten van Zeeuwse projecten maakt me trots. Trots op de mooie provincie waarin we wonen en de werkgevers die de leefbaarheid van de provincie vergroten.

Aan het werk of in mijn vrije tijd, een bezige bij ben ik altijd. Van het maken van een contentplan tot goede taartreceptjes, interviews tot wat-te-doen-in-de-regio tips en van nieuwsbrieven tot mooie reisbestemmingen… Je kunt bij mij voor allerlei vragen terecht.