Traineeship Talent voor Zeeland

Het traineeship ‘Talent voor Zeeland’ is tot stand gekomen door een samenwerking van verschillende partijen. Samen willen we de structuur van de Zeeuwse arbeidsmarkt versterken door middel van het aanbieden van leerzame, dynamische, praktijkgerichte en vooral interessante traineeships waarbij onderlinge kennis en expertise wordt gebundeld. Met het traineeprogramma Talent voor Zeeland hebben we een anderhalf jaar durend programma ontwikkeld waarin het persoonlijk leiderschap en ontwikkeling van de trainee centraal staat. Als trainee werk je als volwaardige medewerker mee binnen het bedrijf en daarnaast volg je inhoudelijk traineeprogramma gericht op jouw professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Het perfecte profiel bestaat niet

Voor Talent voor Zeeland zijn we altijd op zoek naar ambitieuze en gedreven talenten. Er bestaat niet één soort type dat perfect aansluit bij Talent voor Zeeland, één soort opleiding of ervaring. Wij zijn op zoek naar jonge regisseurs, want jíj hebt de regie over jouw persoonlijke ontwikkeling en daarom over jouw carrière. Dit betekent niet dat jij jouw loopbaan al helemaal uitgestippeld moet hebben, maar je bent wel nieuwsgierig en bent in staat om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van je eigen kwaliteiten en talenten. En het traineeprogramma gaat jou helpen om op een leuke en uitdagende manier deze eigenschappen te ontdekken, gebruiken en te reflecteren. Work hard, play hard! Dat is het motto van het traineeship Talent voor Zeeland!

Samen maken we het verschil

Samen met alle betrokken partijen, partners, werkgevers en trainees, werken we aan een waanzinnig waardevol netwerk. Wij verbinden je met verschillende prachtige bedrijven, andere trainees en leuke collega’s. Op deze manier begin jij als trainee jouw carrière met een voorsprong!

Aan de slag bij top-werkgevers in Zeeland

Tijdens het traineeprogramma kom je vier dagen in de week te werken aan interessante en uitdagende opdrachten bij top-werkgevers in Zeeland. Gedurende het anderhalf jaar durend traineeprogramma werk je aan tenminste twee verschillende opdrachten, die op basis van jouw interesses en ambities worden toegewezen. Je stapt in een bestaande functie of draait mee in een project. Een geweldige manier om verschillende takken binnen een bedrijf te ontdekken!

Ontwikkel jouw eigen roadmap

Talent voor Zeeland staat één dag in de week in het teken van het traineeprogramma dat is ontwikkelt door AddVision, de HZ, Dockwize, de Provincie Zeeland, woningbouwcorporatie Zeeuwland en ziekenhuis ADRZ. Samen met andere trainees volg je een programma dat in het teken staat van vakinhoudelijke trainingen, werkbezoeken en workshops gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat biedt het programma nog meer:
   - Persoonlijke ontwikkeling
   - Inhoudelijke trainingen
   - Coaching, begeleiding en intervisie
   - Werkbezoeken
   - Werken aan strategische projecten en vraagstukken

 Bekijk hieronder de vacatures binnen Talent voor Zeeland

Traineeship Talent voor Zeeland open sollicitaie 

Traineeship Vastgoed bij Zeeuwland

Traineeship Data Science bij Beveland Wonen

Traineeship Sociaal Domein bij gemeente Schouwen-Duiveland

Traineeship Ruimtelijk Domein bij gemeente Schouwen-Duiveland

Traineeship Datamanagement bij Provincie Zeeland

Lees hieronder de ervaring van trainees Dena en Jelle

Dena – trainee bij ADRZ in Goes
“Na mijn studie wist ik nog niet precies wat ik wilde gaan doen. Ik heb in Rotterdam gestudeerd, maar wilde graag terugkomen naar Zeeland. Ik zag het traineeship als een goede eerste stap op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Het gaf mij de kans om erachter te komen wat ik leuk vind om te doen en om mijzelf te ontwikkelen. Wat ik leuk vind is de afwisseling. Ik mag twee verschillende opdrachten doen bij een organisatie, waardoor ik verschillende afdelingen beter heb leren kennen maar ik ook mijn netwerk heb kunnen uitbreiden. Dit kan goed van pas komen in de toekomst.”

Jelle – trainee bij Zeeuwland in Zierikzee
“Als ik een vacature van alleen de woningcorporatie voorbij had zien komen, had ik waarschijnlijk niet gereageerd. Maar juist het traineeship en het idee dat je bij meerdere bedrijven kan meewerken en er ook een focus op je persoonlijke ontwikkeling ligt, dat maakte dat ik heb gereageerd. Je wordt niet meteen in het diepe gegooid. De eerste drie maanden heb ik met verschillende collega’s meegedraaid, zodat ik de werkzaamheden en de bedrijven leerde kennen. Daarnaast wordt er ook veel meer aandacht besteed aan je ontwikkeling, wat moet je nog leren en welke e-learnings kan je daarvoor gaan volgen.”

Partners

6 op een rij removebg preview

 

 

 

 

 

Dit traineeship is mede mogelijk gemaakt door: Zeeuwland, ADRZ, Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences en Dockwize.