Vacatures: Traineeship Talent voor Zeeland

29 mei 2021

Ben jij net HBO of WO afgestudeerd en wil jij jouw carrière een kickstart geven? Ben jij gedreven, ambitieus en wil jij jezelf in no-time ontwikkelen? Gaat jouw hart sneller kloppen van werken aan verschillende projecten? Dan is het traineeship van ‘Talent voor Zeeland’ iets voor jou!

Waarom een traineeship?

Het traineeship ‘Talent voor Zeeland’ start op 1 oktober 2021 en duurt anderhalf jaar. In deze periode werk jij vier dagen in de week aan interessante opdrachten bij top-werkgevers in Zeeland. Eén dag in de week volg je het traineeprogramma, gericht op jouw professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen, je in de kijker te spelen bij top-werkgevers, projecten aan te pakken die ertoe doen en deel te nemen aan toffe workshops en trainingen. Een echte kickstart van jouw carrière in Zeeland!

Waar kom je terecht?

Op basis van jouw interesses, ambities en persoonlijkheid word je gekoppeld aan een passende werkgever in Zeeland. Na een aantal gesprekken kom je erachter dat jullie helemaal met elkaar matchen! Daarnaast krijg je bij twee organisaties collega’s, want naast je opdracht volg je ook één dag in de week het traineeprogramma georganiseerd door AddVision. AddVision is een allround projectbureau in Zeeland. Onze professionals hebben passie voor het ontwikkelen en managen van projecten die bijdragen aan de economische en maatschappelijke ontwikkeling in de regio. Waarom? De mensen bij AddVision houden van de regio met haar kansen en mogelijkheden en willen échte impact maken.

Houd de aankomende weken onze pagina in de gaten om de aangesloten werkgevers en hun opdrachten te bekijken!

Wat ga je doen?

Jouw traineeship start met het leren kennen van je opdrachtgever, het traineeprogramma en haar partners, en de andere trainees. De belangrijkste pijler van dit traineeship is jouw ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Samen met de andere trainees volg je een programma dat in het teken staat van vakinhoudelijke trainingen, werkbezoeken en workshops gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens dit programma is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. 

Waar zijn we naar op zoek?

Voor het traineeship van Talent voor Zeeland zijn we op zoek naar ambitieuze en gedreven talenten. Jij bent de regisseur van jouw carrière. Je bezit persoonlijk leiderschap, waardoor jijzelf de regie kan nemen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ben je nieuwsgierig en vind je het interessant om aan verschillende projecten te werken. Je bent in staat om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van eigen kwaliteiten en talenten. Uiteindelijk zijn we er allemaal om te leren en staat plezier hebben ook hoog in het vaandel! Work hard, play hard!

Wat breng jij mee?

Om deel te kunnen nemen aan het traineeship heb je niet veel nodig. Immers komt talent in vele vormen en gaat het erom dit talent optimaal in te zetten. Wat je minimaal meeneemt is…

- Minimaal een afgeronde HBO opleiding
- Maximaal 2 jaar serieuze werkervaring
- De ambitie om het verschil te maken voor je werkgever
- Je bent bereid om (tijd) te investeren in je eigen ontwikkeling
- Je hebt vooral veel zin om aan de slag te gaan!

Wat staat ertegenover?

Een carrière kickstart met benefits zullen we maar zeggen. Zo zien de benefits eruit:

- Super starters salaris dat gedurende de 1,5 jaar met jou meegroeit
- 25 vakantiedagen, ondanks dat werken in Zeeland al als vakantie voelt
- Reiskostenvergoeding voor woon-werk en zakelijke kilometers
- Een nieuwe laptop met alles erop en eraan
- Een vergoeding voor je telefoongebruik
- De kans om al jouw interesses en ambities om te zetten in een baan

Pak jij deze kans?!

Ben je geïnteresseerd in dit traineeship? Stuur dan voor 27 augustus 2021 jouw CV en motivatie naar marleen@add-vision.nl of bel haar voor vragen op 06 – 4677 8317.

Meer weten over het traineeship en wat de huidige trainees ervan vinden? Lees hier meer.

Direct de nieuwste vacatures in de mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Solliciteer nu!