Vacature: Traineeship Vastgoed bij Zeeuwland

5 Jun 2021

- Deze vacature is gesloten - 

Ben jij net afgestudeerd en wil jij jouw carrière een kickstart geven? Voor het traineeship ‘Talent voor Zeeland’ zijn wij in samenwerking met Zeeuwland op zoek naar een trainee Vastgoed.

Waarom een traineeship?

Het traineeship ‘Talent voor Zeeland’ is een initiatief van verschillende Zeeuwse partijen om jong en gekwalificeerd talent aan te trekken. Het traineeship gaat in oktober 2021 van start en heeft een duur van 1,5 jaar. Eén dag in de week volg je het traineeprogramma van Talent voor Zeeland. Dit programma is georganiseerd door AddVision projectontwikkeling en -management. Het programma is gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op deze manier krijg jij de kans tijdens het werken jezelf te ontwikkelen, je in de kijker te spelen bij top-werkgevers, projecten aan te pakken die ertoe doen en continue te blijven leren door deel te nemen aan toffe workshops en trainingen. Een echte kickstart van jouw carrière in Zeeland!

Talent voor Zeeland biedt dit traineeship aan in samenwerking met Zeeuwland. Zeeuwland is een woningcorporatie met haar kantoor in Zierikzee. Zeeuwland verhuurt in totaal ongeveer 6.000 woningen op Schouwen-Duiveland en Walcheren. Met ruim 50 medewerkers werken zij om de huurders te kunnen voorzien in betaalbare en duurzame woningen. Plezierig wonen met elkaar in een leefbare omgeving. Daar staan ze voor. Bij Zeeuwland werken we graag met trainees: ‘Jonge mensen die met een frisse blik onze organisatie binnen stappen. Wij kunnen de trainees veel leren, maar wij leren zeker ook van de trainees!’.

Wat ga je doen als trainee Vastgoed?

Gedurende het traineeship ben je vier dagen per week werkzaam bij Zeeuwland. Als Trainee Vastgoed ga je binnen Zeeuwland werken aan minimaal twee verschillende projecten op het gebied van Vastgoed. Jouw traineeship van 1,5 jaar bestaat uit drie fasen. De fasen zijn volgt:

   - Fase 1: Inwerken

Jouw traineeship start met het leren kennen van je opdrachtgever, het traineeprogramma en haar partners, en de andere trainees.

   - Fase 2: Opdracht Vastgoedbeheer op de afdeling Klant & Omgeving

Tijdens je eerste project ga jij je bezig houden met alle facetten die komen kijken bij de functie van een vastgoedbeheerder.

   - Fase 3: Project 2

Na de eerste periode kijken we samen met jou waar jouw talent het best tot zijn recht komt. Je kent Zeeuwland dan inmiddels beter en wellicht zie je voor jezelf kansen bij de afdeling vastgoed (planmatig onderhoud en nieuwbouw) of juist ergens anders. Wij bieden veel kansen, jij kunt ze creëren!

Opdracht Vastgoedbeheer

Tijdens jouw eerste opdracht als trainee ga je alle facetten leren, ontdekken en uitvoeren die komen kijken bij de functie als Vastgoedbeheerder. Hierbij krijg je te maken met alle technische aspecten van een huurwoning, zoals het planmatig onderhoud, technische vraagstukken en mutatiewerkzaamheden. Je gaat te maken krijgen met een gevarieerd takenpakket en bent voor deze opdracht veel op pad. Jij zorgt ervoor dat een huurwoning technisch gereed is voor de nieuwe huurder. Samen met het team zijn jullie verantwoordelijk voor alle technische vraagstukken. Geen huis is hetzelfde!

Een greep uit de werkzaamheden:

   - Voorbereiden en houden van toezicht op het onderhoud van het woningbezit
   - Uitvoeren van planmatig onderhoud en mutatiewerkzaamheden (bij woningwisselingen) en het bezoeken van huurders voor meer omvattende reparatieverzoeken of aanpassingen.
   - Je bent de technische vraagbaak voor collega’s en huurders
   - Je adviseert en beslist welk onderhoud welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden
   - Aansturen van aannemers in het uitzetten van opdrachten, beheren en controleren
   - Samen met het team houden jullie zicht op de overeengekomen prijs, kwaliteit en tijd

Waar zijn we naar op zoek?

Voor het traineeship Vastgoed bij Zeeuwland zijn we op zoek naar een proactieve teamplayer met goede communicatieve vaardigheden. Je moet het leuk vinden om met mensen om te gaan en mensen te helpen. Daarnaast ben je nieuwsgierig en vind je het interessant om aan verschillende projecten te werken. Je bent in staat om je doelen te realiseren door optimaal gebruik te maken van eigen kwaliteiten en talenten.

Wat breng jij mee?

   - Je hebt een afgeronde HBO opleiding met een bouwkundige achtergrond
   - Je hebt maximaal 2 jaar relevante werkervaring
   - Je bent in het bezit van rijbewijs B
   - Je bent bereid te investeren in je eigen ontwikkeling
   - Je hebt vooral heel veel zin om aan de slag te gaan!

Wat staat er tegenover?

Een carrière kickstart met benefits zullen we maar zeggen. Zo zien de benefits eruit:

   - Super starters salaris dat gedurende de 1,5 jaar met jou meegroeit
   - 25 vakantiedagen, ondanks dat werken in Zeeland al als vakantie voelt
   - Reiskostenvergoeding voor woon-werk en zakelijke kilometers
   - Een nieuwe laptop met alles erop en eraan
   - Een werktelefoon
   - De kans om al jouw interesses en ambities om te zetten in een baan

Pak jij deze kans?!

Ben je geïnteresseerd in dit traineeship? Stuur dan voor 27 augustus 2021 jouw CV en motivatie naar marleen@add-vision.nl of bel haar voor vragen op 06 – 4677 8317.

Meer weten over het traineeship en wat de huidige trainees ervan vinden? Lees hier meer.

Direct de nieuwste vacatures in de mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Solliciteer nu!

Partners

Dit traineeship is mede mogelijk gemaakt door: Zeeuwland, ADRZ, Provincie Zeeland, HZ University of Applied Sciences en Dockwize.